Overnatning Løkken

Er du på udkig efter god og behagelig overnatning i Løkken?

Så har vi præcis hvad du søger hos Hotel Vandret. Her byder vi altid dig og dine kære hjerteligt velkomne – med direkte adgang til vores hyggelige gourmet-fiskerestaurant, den friske, danske vestkyst og uforglemmelige oplevelser, der blot venter på jer. 

Ræk ud til os, og book jeres overnatning i Løkken med det samme! Vi lover, at vi vil give jer en oplevelse, I sent vil glemme. 

Overnatning i Løkken med uovertruffen service og forplejning 

Når du booker en overnatning i Løkken på Hotel Vandret, så venter der sig en perlerække af mindeværdige og dejlige oplevelser for dig og dine kære. 

Vi står parate til at forkæle og forpleje jer, så jeres ophold og overnatning i Løkken bliver præcist som I vil have det. Når I er parate til aftensmaden står vi klar i restauranten med snacks efterfuldt af en overdådig 3-retters menu. Når I er færdige venter der jer en dejlig aften – og en endnu skønnere morgenmad den næste morgen. 

Igennem hele jeres ophold står vi til jeres tjeneste. Giv endelig lyd, selv hvis I mangler det mindste – så skal vi være behjælpelige med det, I mangler. 

Lad dig overraske i vores sublime gourmet- fiskerestaurant 

På Hotel Vandret tilbyder vi ikke blot overnatning i Løkken. Hotellet er nemlig også særligt kendt i området for vores sublime fiskerestaurant – Restaurant Vandret – der byder på gourmetretter med friskt indhold fra sæsonens fangst og råvarer. 

Oplev havets dybder, rigdomme og skatte som aldrig før, når vi anretter jeres menuer med sans for detaljerne. Her får du serveret mad, der taler et lokkende sprog til alle dine sanser på én gang – og som tilmed gør dig mæt resten af aftenen. 

Book din overnatning i Løkken i dag 

Vi står parate til at tage imod dig til overnatning i Løkken med det samme – men book hellere dit ophold nu for at være sikker på ikke at komme forgæves. 

Ring os op på tlf.: 20 63 37 29, eller tryk på “Book ophold”-knappen øverst på denne side. Så sørger vi for at reservere værelset til dig – og så kan du og dine kære ellers godt gøre jer klar til et uforglemmeligt weekendophold på Danmarks (måske) hyggeligste hotel ved Vesterhavet. 

Vi glæder os til at tage imod dig!