Fest og selskaber

Skab din uforglemmelig fest lige her

Drømmer du om en fest ud over det sædvanlige? På Hotel Vandret kan I leje hele hotellet eksklusivt til jeres arrangement. Med 15 værelser, hvoraf 9 har balkon, restaurant, lokaler, terrasse og have får I jeres helt eget hotel. For at holde fest med musik og underholdning, skal hele huset lejes. Vi dækker op i den gamle gymnastiksal med hvide duge, lys og sæsonens blomster, mens køkkenet skaber en fantastisk menu.

Leje af hele hotellet

Der er mulighed for at leje hele hotellet, eksklusivt til jeres fest. Jeres helt eget hotel med 15 værelser, hvoraf 9 har balkon, restaurant, lokaler, terrasse og have.

Hvis man ønsker at holde en fest, med musik og underholdning,
er det en forudsætning at man lejer hele huset

Fødselsdag/fest

I livet findes der intet bedre end at forkæle sig selv og sine nærmeste med oplevelser ud over det sædvanlige.

I den gamle gymnastiksal, dækker vi op og pynter bordene med hvide duge, lys og sæsonens blomster. Imens gør køkkenet sig umage med, at kreere en fantastisk menu. Alt dette er med til at danne rammerne for jeres unikke fest/arrangement.

Så ønsker du at sætte den perfekte og personlige ramme for dit selskab, er du mere end velkommen på Hotel Vandret.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Bryllup

Et bryllup er en af livets mest vidunderlige øjeblikke. Her har vi sans for den ekstra detalje, dergør brylluppet til jeres drømmebryllup. Hvad end det gælder lokalernes udsmykning, bordopdækningen, personalets engagement, vinen, den lækker mad og ikke mindst timingen – så er Hotel Vandret stedet, for jeres drømmebryllup.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud