Fiskerestaurant Løkken

Er du på udkig efter en hyggelig, fin fiskerestaurant i Løkken?

Så har vi præcis hvad du leder efter hos Restaurant Vandret på Hotel Vandret. Gør dig klar til en vaskeægte kulinarisk oplevelse med alt godt fra havet – lækkert anrettet, så det tiltaler alle sanser, og giver den komplette oplevelse. 

Book et bord på vores fiskerestaurant i Løkken i dag, og få en mindeværdig oplevelse fra Danmarks dejligste ferieby! 

Restaurant Vandret: Løkkens fiskerestaurant nr. 1 

Når du gæster Restaurant Vandret, så gæster du samtidig Løkkens fiskerestaurant nr. 1 – i hvert fald hvis vi selv skal sige det. 

Vi står parate til at tage dig med på en gourmetrejse gennem havets dybder, skatte og hemmeligheder. Alt, du får serveret hos os, er frisktfanget og -plukket fra sæsonen, så menuen altid afspejler dét, naturen omkring os giver. Det bliver menuen ikke fattigere af – og det skal vi nok vise dig. 

På vores fiskerestaurant i Løkken vil du møde en hyggelig, varm og dansk stemning, som du skal lede længe efter andre steder. Her vil du mærke den milde kombination af det trygge, levende lys med den friske, danske strandluft. Kombineret med en smagfuld, nordisk indretning af vores fiskerestaurant i Løkken får du den perfekte setting til en romantisk middag, en aften ude med familien eller til erhvervsformålet, hvor omstændighederne gerne skal spille ekstra godt med jer. 

Kombinér restaurantbesøget med et dejligt ophold 

Vores fiskerestaurant i Løkken ligger i hjertet af Hotel Vandret – stedet, der måske tilbyder det dejligste og mest behagelige ophold, du finder i Løkken og omegn.

Mange af vores gæster kombinerer restaurantbesøg og ophold med hinanden. Her sørger vi for den fulde fornøjelse og forplejning, så jeres opgave blot bliver at nyde jeres gourmetophold mest muligt mens I er her. 

Gør dit besøg på Hotel Vandret til et uforglemmeligt minde, og book dit ophold sammen med dit restaurantbesøg i dag! 

Book et bord i dag 

Vil du være sikker på at kunne komme til, når du, kæresten og/eller familien har udset jer en tur til Restaurant Vandrets fiskerestaurant i Løkken? 

Slip for at komme forgæves, og book et bord i forvejen. Du kan altid få fat i os på tlf.: 20 63 37 29, eller ved at trykke på “Book bord”-knappen øverst på denne side. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restaurant Vandret!