Spisesteder Løkken

Er du på udkig efter nogle gode spisesteder i Løkken?

I så fald vil vi glædeligt byde jer hjerteligt velkomne til det (måske) bedste spisested i Løkken på Hotel Vandret: Restaurant Vandret. Her inviterer vi dig på en gastronomist rejse, hvor du får mulighed for at opleve alt godt fra havet – selvfølgelig nøje udvalgt og anrettet af vores dygtige køkkenmedarbejdere. 

Du er altid velkommen på vores spisested i Løkken, uanset om du har booket et ophold eller blot er gæst! Ræk ud til os i dag og bestil et bord – så er du sikker på, at vi også har plads til dig og dem, du holder af. 

Restaurant Vandret: Et spisested i Løkken med fokus på fisk 

Hvis du elsker retter med fisk, så kommer du også til at elske vores dejlige, hyggelige og intime spisested i Løkken. Vi serverer gourmet med det bedste af danske fiskeretter – og vi har selvfølgelig også noget for dig. 

Det er ikke et tilfælde, at vi kalder vores hotelrestaurant for restaurant Vandret. For dét er netop hvad du finder hos os: udsøgte retter, hvis indhold har ophav fra verdens vande. Vores menuer fejrer havets overdådige skatte, og er særligt designede til at skabe smagsoplevelser, du ikke finder andre steder. 

Blandt alle de forskellige spisesteder i Løkken skal du lede længe før du finder lige så varm en havstemning som den, du finder på Restaurant Vandret. Stedet er perfekt til en romantisk middag, eller til en hvilken som helst anden sammenkomst – privat såvel som erhvervsmæssig. 

Kombiner dit besøg med et dejligt ophold 

Ud over at huse et hyggeligt spisested i Løkken, så tilbyder vi også blandt de bedste ophold, du kan finde i den dejlige, danske ferieby. 

Mange af vores overnattende gæster kombinerer et ophold med en kulinarisk oplevelse på vores spisested i Løkken. Vi kan på det varmeste anbefale kombinationen – begge dele er nemlig indrettet, så oplevelserne supplerer hinanden. 

Book et bord på Restaurant Vandret i dag 

Skal vi reservere et bord til dig og dine kære på Restaurant Vandret, vores spisested i Løkken? 

I så fald hører vi meget gerne fra dig! Ræk ud til os, og bestil dit bord i dag. Du kan også gøre det hele online ved at trykke på “Book bord” i toppen af siden her. 

Vi ser frem til at huse dig på vores dejlige spisested i Løkken!