Badehotel Løkken

Er du på udkig efter et hyggeligt, dansk og traditionelt badehotel i Løkken?

Så er du kommet til det rette sted – for hos Hotel Vandret kan vi nemlig tilbyde dig et ophold på et badehotel, som man kender det fra gamle dage. Vi står parate til at tage os godt af dig og dine kære, lige fra I for første gang træder ind i entreen og til I tager hjem igen fra jeres ophold – opfyldt af energi, god mad og glade minder. 

Book dit ophold på vores badehotel i Løkken i dag! 

Et danskt badehotel med sans for alle detaljer 

Hvis du har set det danske seerhit “Badehotellet” på TV2, så er du garanteret – ligesom talrige andre danskere – blevet grebet af den hyggelige, traditionelle badehotelsstemning. Det er faktisk ikke så underligt, for der er masser af ting, der appellerer ved de gamle, hyggelige badehoteller. 

På Hotel Vandret har vi gennem mange år holdt den glade badehotelstradition ved lige. Hos os finder du hyggelige hotelophold, hvor du får noget at gøre med de andre gæster i de hyggelige fællesrum, hvor du frit kan bade som du lyster i det friske vesterhav – og måtte du ønske det har du selvfølgelig også mulighed for, til hver en tid, at trække dig tilbage på dit eget værelse. 

Hver aften og morgen serverer vi hhv. aftensmad og morgenmad på faste tidspunkter. Her er det bare om at dukke op, og nyde de friske, flerrettede måltider sammen med resten af hotellets gæster. Ofte kommer der også folk udefra på besøg for at nyde godt af den gode mad, som vi serverer i vores egen Restaurant Vandret. 

Oplev vores fiskerestaurant – Restaurant Vandret 

Vores helt egen gourmet-fiskerestaurant – Restaurant Vandret – fortjener sin egen beskrivelse. Den er nemlig en helt unik oplevelse i sig selv, og mange gæster vores badehotel udelukkende for at opleve de kulinariske sensationer, vi tilbyder på vores restaurant, på egen krop. 

På Restaurant Vandret kan du nyde alt godt fra havet, anrettet på fineste og mest delikate vis. Vi anvender sæsonens fangst og råvarer, og vores dygtige badehotelskokke sørger for, at både smagen, duften, konsistensen og udseendet samles i en totaloplevelse, du sent vil glemme. 

Book dit ophold på vores badehotel i Løkken i dag 

Book dit ophold på vores badehotel i Løkken i dag! Ræk ud til os via tlf.: 20 63 37 29, eller tryk på “Book ophold”-knappen, som du finder øverst på denne side. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Hotel Vandret!